Tuňák s brokolicí, hráškem, rýží a těstovinami
Recepty, RybySuroviny
- 2 plechovky tuňáka
- 1/2 hlávky brokolice (nebo co zůstalo z předešlého dne)
- mražený hrášek
- 1 jarní cibulka
- zbytek rýže a těstovin z předešlého dne
Postup Tuňák s brokolicí, hráškem, rýží a těstovinami
Postup přípravy receptu
-
Olej z tuňáka slijeme na pánvičku a orestujeme na něm nakrájenou jarní cibulku.
Přidáme pokrájenou brokolici, hrášek a chvilku podusíme (než brokolice změkne, hrášek je hotový během chviličky)..
Přidáme tuňáka a pořádně promícháme. V případě potřeby můžeme podlít vodou. Pár minut podusíme.
Vmícháme rýži a těstoviny (uvařené, z předešlého dne) a v případě potřeby dochutíme solí - většnou to není potřeba, protože tuňák je sám o sobě slaný dost.
Jako příloha se výborně hodí cherry rajčátka nebo kysané zelí.