Tuňák s brokolicí, hráškem, rýží a těstovinami

Recepty, Ryby

Suroviny

2 plechovky tuňáka
1/2 hlávky brokolice (nebo co zůstalo z předešlého dne)
mražený hrášek
1 jarní cibulka
zbytek rýže a těstovin z předešlého dne

Postup přípravy receptu

  1. Olej z tuňáka slijeme na pánvičku a orestujeme na něm nakrájenou jarní cibulku.

  2. Přidáme pokrájenou brokolici, hrášek a chvilku podusíme (než brokolice změkne, hrášek je hotový během chviličky)..

  3. Přidáme tuňáka a pořádně promícháme. V případě potřeby můžeme podlít vodou. Pár minut podusíme.

  4. Vmícháme rýži a těstoviny (uvařené, z předešlého dne) a v případě potřeby dochutíme solí - většnou to není potřeba, protože tuňák je sám o sobě slaný dost.

  5. Jako příloha se výborně hodí cherry rajčátka nebo kysané zelí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!