Ředkvičky se salátovými srdíčky se smetanovou zálivkou s koprem

Recepty, Saláty

Suroviny

2 svazky ředkviček
2 srdíčka hlávkového salátu (nebo jeden celý)
250 ml husté zakysané smetany
1-2 lžičky dijonské hořčice
1 svazek kopru
křepelčí vajíčka (nemusí být)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky, salát i kopr očistíme, umyjeme a osušíme.

  2. Ředkvičky nakrájíme na tenké plátky a salát natrháme na menší kousky. Rozdělíme do misek a doplníme osolenou zakysanou smetanou, v které jsem rozmíchali dijonskou hořčici a jemně nakrájený kopr.

  3. Salát můžeme doplnit natvrdo uvařenými křepelčími / nebo slepičími / vejci.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!