Pražma a žampionové brambory
Recepty, RybySuroviny
- 2 pražmy
- máslo
- sůl
- pepř
- žampiony
- brambory
- voda (na vaření brambor)
- kmín
- olivový olej
- salát
- kukuřice
- červená paprika
- citron
Postup Pražma a žampionové brambory
Postup přípravy receptu
-
Pražmu osolíme, opepříme a polijeme šťávou z citronu. Na pánev dáme kousek másla a položíme filety z ryby. Osmahneme z obou stran, asi 5 minut z každé strany.
Houbovou bramborovou kaši uděláme tak, že nakrájíme cibulku, žampiony a na předehřáté pánvi necháme zesklovatět.
Brambory uvaříme doměkka, přidáme máslo, mléko a cibulku se žampiony vmícháme do kaše. Zeleninu osolíme, opepříme a polijeme olivovým olejem