Polévka z pangase II.

Recepty, Polévky

Suroviny

2 pláty pangase
masový vývar (nebo udělaný z kostky masoxu)
velká hrst kořenové zeleniny
sůl
pepř
nové koření
bobkový list
zelená petrželka.

Postup přípravy receptu

  1. Pangase osolíme a zprudka osmažíme na pánvi a dáme stranou.

  2. V hrnci si uděláme jíšku zalejeme vývarem z kostky, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu, sůl, pepř, nové koření, bobkový list a přidáme pangase. Vaříme do změknutí zeleniny. Poté vytáhneme pangase a koření.

  3. Pangase rozmačkáme na malé kousky a vrátíme zpět do hrnce. Přidáme zelenou petrželku, dochutíme solí (podravkou) a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!