Plněné bavorské klobásy

Recepty, Pro začátečníky

Suroviny

5 bavorských klobás
1 cibule
1 lžice másla
1 lžíce nasekané petrželky
1 lžíce nasekané pažitky
2 lžíce creme fraiche
75 g strouhaného sýra
pepř, sůl
5 plátků slaniny

Postup přípravy receptu

  1. Klobásy podélně nařízneme tak, aby vznikly lodičky.

  2. Cibuli nakrájíme na kostičky a na másle necháme zesklovatět. V misce smícháme creme fraiche, bylinky, sýr a cibulku. Osolíme, opepříme.

  3. Směsí naplníme klobásy, a zavineme do slaniny. Dáme zapéct do trouby vyhřáté na 180 st. cca 20 minut. Pro vypečenější vršek zapneme na posledních 5 minut gril.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!