Pikantní těstoviny s jehněčím masem a zeleninou

Recepty, Jiné maso

Suroviny

1 střední cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce oleje
2 hrsti jehněčích odřezků
1 střední mrkev
1 menší brokolice
špetka chilli
sůl
špetka curry
kokosové mléko - 1 plechovka
těstoviny
sýr Grana padano

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji restujeme cibulku a nakrájený česnek. Přidáme maso a dusíme, dokud není maso poloměkké.

  2. Poté přidáme nastrouhanou mrkev, brokolici, špetku chilli, curry a sůl. Dále dusíme, až je maso úplně měkoučké.

  3. Vše zalijeme kokosovým mlékem a necháme omáčku zredukovat, až zhoustne.

  4. Do hotového přidáme uvařené těstoviny dle vlastního výběru. Před podáváním jídlo posypeme strouhaným sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!