Pikantní těstoviny s jehněčím masem a zeleninou
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 1 střední cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíce oleje
- 2 hrsti jehněčích odřezků
- 1 střední mrkev
- 1 menší brokolice
- špetka chilli
- sůl
- špetka curry
- kokosové mléko - 1 plechovka
- těstoviny
- sýr Grana padano
Postup Pikantní těstoviny s jehněčím masem a zeleninou
Postup přípravy receptu
-
Na oleji restujeme cibulku a nakrájený česnek. Přidáme maso a dusíme, dokud není maso poloměkké.
Poté přidáme nastrouhanou mrkev, brokolici, špetku chilli, curry a sůl. Dále dusíme, až je maso úplně měkoučké.
Vše zalijeme kokosovým mlékem a necháme omáčku zredukovat, až zhoustne.
Do hotového přidáme uvařené těstoviny dle vlastního výběru. Před podáváním jídlo posypeme strouhaným sýrem.