Perník jako buchta
Recepty, MoučníkySuroviny
- 250 g cukr krupice
- 2 vejce
- 4 lžíce oleje
- 0,5 l mléka
- 300 g hladké mouky
- 1 lžička skořice
- 2 lžíce kakaa
- 1,5 lžičky jedlé sody
- 1 lžíci hrubé mouky
- máslo
Postup Perník jako buchta
Postup přípravy receptu
-
250 g cukru, 2 vejce a 4 lžíce oleje rozmícháme. Pak přidáme do cukru atd. půl litru mléka a vyšleháme. Dále přidáme 300 g hladké mouky, 1 lžičku skořice, 2 lžíce kakaa a 1 a půl lžičky jedlé sody.
Rozehřejeme troubu na 150°C a vymažeme si máslem kruhovou formu a vysypeme ji hrubou moukou.