Penne v sýrovo-smetanové omáčce s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a bazalkou
Recepty, TěstovinySuroviny
- Kuřecí maso
- Cibule
- Česnek
- Smetana 13% (nebo 30%)
- Brokolice
- Bazalka
- Tavený sýr
- Sýr na zapékání
- Penne těstoviny
Postup Penne v sýrovo-smetanové omáčce s kuřecím masem, brokolicí, česnekem a bazalkou
Postup přípravy receptu
-
Cibuli orestujeme na oleji, přidáme kuřecí maso. Když je maso hotové, přidáme prolisovaný česnek, smetanu, tavený sýr (na 250 ml 150 g taveného sýra), bazalku, podušenou nebo spařenou brokolici a necháme provařit.
Omáčku s masem promícháme s uvařenými penne, dáme do zapékací misky, posypeme sýrem a dáme zapéct do trouby.