Pečený skrei na fenyklu a cibuli

Recepty, Ryby

Suroviny

filety tresky skreje
1 velká cibule
1 střední fenykl
sůl
pepř
drcený kmín
muškátový oříšek
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Na lžíci olivového oleje osmahneme na kolečka nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájený fenykl. Vše osolíme, opepříme, přidáme strouhaný muškátový oříšek a směs dáme do zapékací mísy.

  2. Filety naporcujeme, osolíme a okmínujeme. Zakápneme olivovým olejem a prudce osmahneme na pánvičce po obou stranách.

  3. Takto upravené rybí filety dáme na směs fenyklu a cibule a dáme do rozpálené trouby zapéct na 20 minut. Podáváme s přílohou, nebo jen tak s pečivem, nebo zeleninovým salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!