Pečený divočák

Recepty, Jiné maso

Suroviny

Kančí maso na malé kousky (naložíme asi na týden až 14 dní do česneku a soli)
mrkev
petržel
celer
3 cibule na kostičky
4 stroužky česneku na plátky
bobkový list
nové koření
pepř černý
lžíce sádla
slanina na kostičky
voda na podlití masa

Postup přípravy receptu

  1. Na zeleninu naskládáme maso, opět trošku zeleniny, koření od každého tak 5-6 ks a lžíci sádla. next>Podlijem vodou a dáme péct na 250°C asi na 1,5 hodiny. Pak stáhneme na 200°C a dopečeme. next>Celkem jsem to pekla 2,5 hod a těsně před dokončením jsem odstranila horní plech a nechala asi 15 minut dopéct.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!