Pečené kotlety na česneku s hořčicí a zeleninou na bílém víně
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 1 kg kotlet
- 7 středních brambor
- 2 svazky ředkviček
- 2 cibule
- 5 stroužků česneku
- 300 g baby mrkviček
- 1 chilli paprička
- petrželová nať
- hořčice
- sůl
- pepř
- máslo
- 2 dl bílého vína
- 4 lžíce olivového oleje
Postup Pečené kotlety na česneku s hořčicí a zeleninou na bílém víně
Postup přípravy receptu
-
Omyjeme maso a okořeníme.
Máslo smícháme s hořčicí, pepřem, utřeným česnekem a petrželí. Touto směsí potíráme maso. Necháme půl hodiny odležet.
Zeleninu očistíme a nakrájíme. Osolíme podle potřeby a opepříme, promícháme s olivovým olejem a vínem. Přendáme na pekáč a na zeleninu poklademe maso.
Pečeme na 200°C cca 50 - 60 minut.