Pečené kotlety na česneku s hořčicí a zeleninou na bílém víně

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 kg kotlet
7 středních brambor
2 svazky ředkviček
2 cibule
5 stroužků česneku
300 g baby mrkviček
1 chilli paprička
petrželová nať
hořčice
sůl
pepř
máslo
2 dl bílého vína
4 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Omyjeme maso a okořeníme.

  2. Máslo smícháme s hořčicí, pepřem, utřeným česnekem a petrželí. Touto směsí potíráme maso. Necháme půl hodiny odležet.

  3. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Osolíme podle potřeby a opepříme, promícháme s olivovým olejem a vínem. Přendáme na pekáč a na zeleninu poklademe maso.

  4. Pečeme na 200°C cca 50 - 60 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!