Pařížské rohlíčky 2
Recepty, CukrovíSuroviny
- 20 dkg mletých vlašských ořechů
- 40 dkg cukru krupice
- 5 bílků
- 5 dkg hladké mouky
- Krém:
- 6 vajec
- 24 dkg cukru krupice
- 1 vanilkový cukr
- 6 dkg holandského kakaa
- 2 másla
- čokoládová poleva
Postup Pařížské rohlíčky 2
Postup přípravy receptu
-
Bílky s cukrem šleháme nad párou, po chvilce přidáme ořechy a šleháme cca 10-15 minut, potom přidáme mouku.
Na plech vyložený papírem nastříkáme rohlíčky a pečeme (spíše sušíme) v troubě při 120-150°C.
Krém: Ve vodní lázni šleháme vejce, cukry a kakao, vychladlou směs potom vmícháme do 2 másel. Nastříkáme na rohlíčky, dáme pořádně vychladit a namáčíme v čokoládové polevě.