Mleté hovězí biftečky plněné sýrem

Recepty, Mleté maso

Suroviny

400 g mletého hovězího masa
1 cibule
1 menší uvařená brambora
lžíce oleje
rovná lžíce hořčice
3 lžíce studené vody
sůl
pepř
plátky slaniny na obalení
kostky tvrdého sýru
olej na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou bramboru nastrouháme na jemno a cibuli nakrájíme na drobno. Maso spojíme se všemi surovinami, řádně prohněteme a odložíme na hodinku do lednice.

  2. Z masa tvarujeme biftečky a do každého vtlačíme přiměřenou kostičku sýra a upravíme. Po obvodu obtočíme slaninou a připevníme ji párátky.

  3. Smažíme nejprve zprudka z každé strany, potom dopékáme pozvolna pod poklicí. Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!