Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Recepty, RybySuroviny
- Filety lososa(množství podle stolovníků)
- 1/2 citrónu
- 2 vajíčka
- sůl
- 2 špetky vegety
- 2 stroužky česneku
- několik listů medvědího česneku
- hrst libečku
- 100 g tvrdého sýra
- hladká mouka do těstíčka (+na obalení filetů lososa)
- olej na smažení
Postup Losos v sýrovo-bylinkovém těstíčku
Postup přípravy receptu
-
Filety lososa si mírně rozmrazíme, osolíme a pokapeme citrónem.
Z vajíček, nasekaných listů medvědího česneku a libečku, 2 stroužků česneku, vegety, tvrdého, nastrouhaného sýra a hladké mouky si uděláme těstíčko.
Filety si obalíme v hladké mouce a máčíme v těstíčku, následně smažíme na rozpáleném oleji.