Ledový salát s mozarellou, naloženými vejci a červenou řepou

Recepty, Saláty

Suroviny

3 vejce
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
1 menší sklenice sterilované řepy (kostky, plátky, kuličky...)š
1 mozarella
1/2 hlávky ledového salátu
1 jarní cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Naložená vejce: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme. Do uzavíratelné misky vyklopíme sterilovanou červenou řepu i s nálevem a vejce do ní vložíme, aby byla celá ponořená. Přidáme nové koření a bobkový list. Uzavřenou misku skladujeme v lednici 2-3 dny.

  2. Při přípravě salátu dáme na talíř natrhané kousky ledového salátu a mozarelly, poklademe scezenou řepou a rozpůlenými vejci, posypeme natí mladé cibulky. Lehce osolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!