Lahodné kotletky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 ks vepřové kotlety bez kosti
olej (na smažení)
Suroviny na marinádu:
2 celá vejce
2 lžíce solamylu
1/2 lžíce majoránky
2 lžíce Maggi
1 lžička soli
1 lžička sladké mleté papriky
1 lžička Podravky (Vegety)
1 lžička mletého pepře
2 cibule (střední)

Postup přípravy receptu

  1. V misce si připravíme marinádu a nakrájíme si cibuli na kolečka, do nádoby, kterou můžeme uzavřít dáme na dno kolečka cibule, vložíme 2 ks kotlet, zalijeme polovinou marinády a zase na to cibulové kroužky, kotlety a pak zbytek marinády, nádobu uzavřeme, dáme do lednice, pak každý den kotlety překládáme a obracíme.

  2. Po 3 dnech je usmažíme na oleji i s kroužky cibule pěkně dozlatova.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!