Kuřecí roláda v srnčím hřbetu

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

4 ks kuřecí maso
plátkový sýr (30 procentní)
červená paprika
1 vejce (vařené)
1 vejce (syrové)
salám vysočina
šunka zauzená
sladká paprika
grilovací koření

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso jemně naklepeme přes igelitový sáček, do srnčího hřbetu dáme pergamenový papír, který trošku vymažeme sádlem (nemusíte). Do formy dáme okořeněné kuřecí maso, na maso dáme za uzenou šunku, plátkový sýr, papriku, vařené vejce.

  2. Zalijeme rozkvedlaným vejcem, naskládáme salám vysočinu a poslední vrstva opět kuřecí maso okořeněné, které po krajích zamačkáme aby se to spojilo. Dáme do trouby péct na 200°C asi 30 minut.

  3. Potom vyndáme, opatrně vyklopíme na plech a ještě asi na 15-20 minut necháme dopéct vyklopené na plechu, aby to chytlo barvu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!