Kuřecí na letní zelenině a víně v PH
Recepty, Pomalý hrnecSuroviny
- 4 kuřecí stehna
- sůl
- 1 hlavička česneku podle chuti
- mletá paprika
- 3 mrkve
- 3 cibule
- velká hrst fazolkových lusků
- 3 malé cukety
- hrst sekané pažítky
- hrst libečku
- hrst petrželové natě
- hrst celerových listů
- asi 100 ml bílého vína
Postup Kuřecí na letní zelenině a víně v PH
Postup přípravy receptu
-
Stehná umyjeme, osušíme, votrieme soľ a papriku, potrieme prelisovaným cesnakom.
Mrkvu a cuketu pokrájame na špalíčky, cibuľu na štvrťky, lusky očistíme, prekrojíme.
Mrkvu, cibuľu, cuketu a lusky dáme do PH, zasypeme vňaťami a posolíme.
Pridáme kuracie stehná, podlejeme cca 100 ml bieleho vína.
Pomalíme cca 4 - 5 hod. - stupeň HIGH. Doba záleží aj od množstva surovín, aj od toho, či počas prípravy jedla PH otvárame, vtedy je treba rátať s predľžením tejto doby.