Kuřecí játra s Harissou, zeleninou a červenou cibulí
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g kuřecích jater
- 1 cibule bílá
- mražená zelenina (dle chuti)
- 5 červených cibulí
- 3-4 kávové lžičky Harissa pasty
- 1 kávové lžičky Tabasca (nemusí být)
- olej
- sůl
Postup Kuřecí játra s Harissou, zeleninou a červenou cibulí
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí játra si umyjeme a nakrájíme. Bílou cibulku si osmahneme na oleji, přidáme játra, necháme zatáhnout, přidáme Harissu, tabasco, snížíme teplotu a restujeme asi 10 - 15 minut. Přidáme zeleninu, červenou cibuli nakrájenou na hrubší půlkolečka a osolíme. Ještě asi 5 minut necháme na plný výkon restovat.