Zapečené francouzské toasty

Recepty, Sladká jídla

Suroviny

10 plátků toastového bílého chleba
Zálivka:
200 ml smetany
3 vejce
1 vanilkový cukr
3 lžíce cukru
Posýpka:
40 g hrubé mouky
20 g másla
20 g moučkového cukru
1 lžička skořice

Postup přípravy receptu

  1. Toastový chlieb nakrájame na malé kocky. Dáme do vymasteného pekáčika.

  2. Všetky suroviny na zálievku dobre metličkou premiešame a zalejeme chlieb v pekáčiku. Zakryjeme alobalom a dáme cez noc do chladničky.

  3. Na druhý deň alobal odstránime a posypeme posýpkou pripravenou z múky, masla, škorice a cukru.

  4. Pečieme na 180°C dozlata. Podávame teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!