Kuře v hořčično-smetanové omáčce

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g vykoštěných kuřecích stehen
3 PL olivového oleje
2 cibule
2 PL hrubozrnné hořčice
4 snítky čerstvého tymiánu
1 Rama Cremefine (na vaření)
sůl
pepř
100 ml světlého piva
1 PL hrašky (na zahuštění)

Postup přípravy receptu

  1. Na hlubší pánvi zahřejte olej a zpěňte jemně nakrájenou cibuli. Přidejte maso nakrájené na kousky a opečte. Podlijte pivem, přidejte hořčici a otrhané lístky tymiánu. Osolte, opepřete a duste pod pokličkou asi 25 min. Přimíchejte lžíci hrašky, zalijte smetanou a provařte. Můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!