Kuře v hořčično-smetanové omáčce
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 500 g vykoštěných kuřecích stehen
- 3 PL olivového oleje
- 2 cibule
- 2 PL hrubozrnné hořčice
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- 1 Rama Cremefine (na vaření)
- sůl
- pepř
- 100 ml světlého piva
- 1 PL hrašky (na zahuštění)
Postup Kuře v hořčično-smetanové omáčce
Postup přípravy receptu
-
Na hlubší pánvi zahřejte olej a zpěňte jemně nakrájenou cibuli. Přidejte maso nakrájené na kousky a opečte. Podlijte pivem, přidejte hořčici a otrhané lístky tymiánu. Osolte, opepřete a duste pod pokličkou asi 25 min. Přimíchejte lžíci hrašky, zalijte smetanou a provařte. Můžeme podávat.