Krůtí kostky v jemné omáčce
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- krůtí maso
- sterilované okurky
- točený salám
- tavený sýr
- cibule
- česnek
- kmín
- červená sladká paprika
- grilovací koření
- steakové koření
- sezamové semínka
- hladká mouka
- sůl
Postup Krůtí kostky v jemné omáčce
Postup přípravy receptu
-
Krůtí maso omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova. Přidáme maso a osmažíme, zaprášíme paprikou a zalejeme vodou.
Salám si nakrájíme na proužky, okurky na drobno a přidáme k masu. Česnek prolisujeme a přidáme ke směsi. Osolíme, okořeníme a dusíme.
Ke konci přidáme sezamové semínka a tavený sýr, který nám omáčku krásně zjemní. Dochutíme a zahustíme moukou v trošce vody.
Podáváme nejlépe s těstovinami nebo knedlíkem.