Krkovičkův pikantní plátek na papričkách s dresingem

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 plátky vepřové pečeně či kotlety
1 cibule
1 PL feferonkové pasty
5 chilli papriček
2 stroužky česneku
koření dle chuti
1 PL hořčice
mouka
sůl
pepř
2 PL sádla
1 lžička sójové omáčky

Postup přípravy receptu

  1. Maso potřeme předem připravenou směsí z fefe pasty, česneku, koření a hořčice, obalíme v hl. mouce a zprudka osmahneme na rozehřátém sádle.

  2. Na dno pekáčku dáme nakrájenou cibulku, celé papričky, trochu sójové omáčky, poklademe osmahlé maso, přiklopíme a pečeme do měkka asi 20 minut

  3. Přidáme ještě trochu nakrájených papriček, odkryté ještě dopékáme asi 8 – 10 minut, pokud je potřeba podléváme.

  4. Dresing: Zakysaná smetana, cherry rajčátka bez jadřinců, česnek, jarní cibulka, sůl, pepř, pár kapek worčestru.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!