Krkovičkův pikantní plátek na papričkách s dresingem
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 4 plátky vepřové pečeně či kotlety
- 1 cibule
- 1 PL feferonkové pasty
- 5 chilli papriček
- 2 stroužky česneku
- koření dle chuti
- 1 PL hořčice
- mouka
- sůl
- pepř
- 2 PL sádla
- 1 lžička sójové omáčky
Postup Krkovičkův pikantní plátek na papričkách s dresingem
Postup přípravy receptu
-
Maso potřeme předem připravenou směsí z fefe pasty, česneku, koření a hořčice, obalíme v hl. mouce a zprudka osmahneme na rozehřátém sádle.
Na dno pekáčku dáme nakrájenou cibulku, celé papričky, trochu sójové omáčky, poklademe osmahlé maso, přiklopíme a pečeme do měkka asi 20 minut
Přidáme ještě trochu nakrájených papriček, odkryté ještě dopékáme asi 8 – 10 minut, pokud je potřeba podléváme.
Dresing: Zakysaná smetana, cherry rajčátka bez jadřinců, česnek, jarní cibulka, sůl, pepř, pár kapek worčestru.