Krkovičkův ohnivec
Recepty, PomazánkySuroviny
- 200 g vepřové plece
- 150 g gothaje
- 1 lžíce oleje
- 1 střední cibule
- 4 stroužky utřeného česneku
- 1 sterilovaná okurka
- 1 lžíce sladké papriky
- 3 ředkve
- jarní cibulka
- kousek kapie
- 1 lžíce rajského protlaku
- 2 lžíce majonézy
- 5 feferonek
- sůl
- pepř
Postup Krkovičkův ohnivec
Postup přípravy receptu
-
Na oleji zesklovatíme na jemno nakrájenou cibulku, česnek a dáme restovat jemně mleté vepřové maso do hotova.
Zaprášíme sladkou paprikou, na maso přidáme na tenké proužky nakrájený gothaj, rajský protlak, fefe, nakrájenou kapii na kostičky, sůl, pepř a chvilku podusíme.
Do vychladlé směsi přidáme zbylé ingredience, zamícháme a necháme chvilku odležet.