Krkovička s cuketou a rajčátky
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- Na 1 porci:
- 100 g krkovičky
- koření Tandoori Masala a Mexický oheň
- pár kapek worchestrové omáčky
- bílý pepř
- 1 malá cuketa
- 6 cherry rajčátek
- špetka koření Italské bylinky na zeleninu
- olej
Postup Krkovička s cuketou a rajčátky
Postup přípravy receptu
-
Krkovičku nařízneme po obvodu a naklepeme jemně pěstí. Smícháme koření Tandoori Masala, Mexický oheň a pepř s worchestrem – na 1 plátek všeho asi 1 KL- Směs vetřeme do plátku po obou stranách a necháme alespoň 2 hodiny odležet.
Zeleninu očistíme, cuketu nakrájíme na kolečka, rajčátka rozpůlíme, posypeme Italskými bylinkami.
Na rozpáleném oleji necháme zatáhnout maso, podlijeme vodou jen do půlky výšky masa a dusíme po obou stranách cca 5 minut. Pak přidáme zeleninu a dodusíme ještě asi 6 minut, aby zelenina zůstala na skus. Další přílohu jsem už nedělala.