Krkovička s cuketou a rajčátky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Na 1 porci:
100 g krkovičky
koření Tandoori Masala a Mexický oheň
pár kapek worchestrové omáčky
bílý pepř
1 malá cuketa
6 cherry rajčátek
špetka koření Italské bylinky na zeleninu
olej

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku nařízneme po obvodu a naklepeme jemně pěstí. Smícháme koření Tandoori Masala, Mexický oheň a pepř s worchestrem – na 1 plátek všeho asi 1 KL- Směs vetřeme do plátku po obou stranách a necháme alespoň 2 hodiny odležet.

  2. Zeleninu očistíme, cuketu nakrájíme na kolečka, rajčátka rozpůlíme, posypeme Italskými bylinkami.

  3. Na rozpáleném oleji necháme zatáhnout maso, podlijeme vodou jen do půlky výšky masa a dusíme po obou stranách cca 5 minut. Pak přidáme zeleninu a dodusíme ještě asi 6 minut, aby zelenina zůstala na skus. Další přílohu jsem už nedělala.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!