Krkovička marinovaná v hořčici

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Plátky vepřové krkovičky dle potřeby
Sojová omáčka
Worchester
Hořčice kremžská (popř. i pikantnější hořčice)
Houby v kyselém nálevu
sterilovaná zelenina - použila jsem naložené domácí

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovice jsem naklepala, opepřila, potřela sojovou omáčkou (podle chuti každého..sladká, chilli..), worchestrem a pomazala horčicí. Nechala jsem v ledničce odležet.

  2. Plátky nechávám zprudka zatáhnout na pánvičce, poté přendám do pekáčku, přidám houbičky naložené nakyselo se zeleninou (i jiná sterilovaná zelenina by byla možná), podliju vodou a upeču. Masíčko je výborně šťavnaté:-) Vhodnou přílohou je rýže i brambor.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!