Králičí medailonky na růžovém pepři
Recepty, Jiné masoSuroviny
- 1/2 kg filety z králíka
- 1 konzerva bambusových výhonků
- 4 listy čínského zelí
- 2 lžíce sojové omáčky
- 1 lžička soli
- 2 lžíce olivového oleje
- 1 kg brambor (či hotové hranolky)
- 4 lžičky růžového pepře ve slaném nálevu
Postup Králičí medailonky na růžovém pepři
Postup přípravy receptu
-
Fitety z králičího masa pokrájíme na větší kousky a vložíme na rozpálený olivový olej.
Mírně opečeme, přidáme okapané bambusové výhonky, pokrájené na kousky, pokrájené čínské zelí a necháme opékat za občasného míchání.
Ochutíme solí a sojovou omáčkou (slanou i sladkou). Maso je brzy měkké.
Hotové dáme na talíř, přizdobíme petrželkou, červenou paprikou, červenými olivamí - z konzervy, nevaříme! Někdo má rád i tatarskou omáčku či dreasing.