Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 1/2 kila hovězího masa
- 1 velká bílá cibule
- 2 stroužky česneku
- pepř
- sůl
- 2 PL pikantní hořčice
- 4 velké kyselé okurky
- libeček
- čerstvě umletý pepř
- sůl
- 150 g kysaná smetana
- 200 g sladká smetana (na vaření)
Postup Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na větší kousky, ne na jemno, česnek na plátky a orestujeme.
Maso nakrájíme na kousky a restujeme došeda, podlijeme vodou nebo vývarem ale jen do výše masa a dusíme do měkka.
Přidáme hořčici, pepř, sůl, libeček a dodusíme cca 5 minut.
Dáme kysanou a sladkou smetanu, nakrájené okurky na drobné kousky a povaříme 2 minuty. Vypneme sporák, dochutíme dle sebe, necháme spojit chutě. Určitě nedávat mouku!!!!!! Podáváme s těstovinami (já měla kolínka).