Hovězí roštěnky s mrkví a kapií
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 4 plátky hovězí roštěná
- 4 velké mrkve
- 1 červená paprika
- 1 cibule
- sádlo
- sůl
- pepř
- koření Roštěnky od sv.Antonína
- 1 lžíce hořčice
Postup Hovězí roštěnky s mrkví a kapií
Postup přípravy receptu
-
Na sádle zprudka opečeme naklepané, osolené, opepřené roštěnky, vyndáme ven, necháme zpěnit nakrájenou cibuli, roštěnky vložíme zpátky, potřeme hořčicí, přidáme koření, mírně podlijeme a dusíme asi hodinu. Pak přidáme nakrájenou mrkev a papriku a dusíme ještě půl hodiny. Zahušťovat už nemusíme nebo stačí přidat jen trošku instantní jíšky.