Müsli s arašídovým máslem a skořicí
Recepty, Sladká jídlaSuroviny
- 2 hrnky ovesných vloček
- 1 lžička skořice (nemusí být)
- 1 lžíce chia semínek
- špetka soli
- 1/3 hrnku medu
- 6 lžic arašídového másla
Postup Müsli s arašídovým máslem a skořicí
Postup přípravy receptu
-
V hrnci rozpustíme med s máslem a společně mícháme, až vznikne kaše. Pokud by byla moc hustá, přidáme vodu na zředění.
Sypké směsi smícháme s medovou směsí a mícháme, dokud se vše nespojí v lepivé a drobivé těsto.
Těsto přendáme na plech a pečeme v předehřáté troubě na 160 stupňů cca 25 minut. Müsli by mělo být zlatavé a lehce křupavé. Nemusí být tolik, protože až bude müsli chladnout, ještě trochu ztvrdne.