Müsli s arašídovým máslem a skořicí

Recepty, Sladká jídla

Suroviny

2 hrnky ovesných vloček
1 lžička skořice (nemusí být)
1 lžíce chia semínek
špetka soli
1/3 hrnku medu
6 lžic arašídového másla

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci rozpustíme med s máslem a společně mícháme, až vznikne kaše. Pokud by byla moc hustá, přidáme vodu na zředění.

  2. Sypké směsi smícháme s medovou směsí a mícháme, dokud se vše nespojí v lepivé a drobivé těsto.

  3. Těsto přendáme na plech a pečeme v předehřáté troubě na 160 stupňů cca 25 minut. Müsli by mělo být zlatavé a lehce křupavé. Nemusí být tolik, protože až bude müsli chladnout, ještě trochu ztvrdne.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!