Hovězí polévka s rajčaty

Recepty, Polévky

Suroviny

40 dkg hovězího žebra
1 menší cibule
2 mrkve
1/2 kedlubny
kousek celeru
1 střední kořenová petržel
12 cm pórku
2 keříková rajčata
2 jarní cibulky
olivový olej
6 kuliček pepře
2 kuličky nového koření
petrželka
polévkové perly (viz obrázek)

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit hovězí maso společně s oloupanou cibulí, 1 překrojenou mrkví, překrojenou petrželí a celerem. Vaříme až do změknutí masa.

  2. Zeleninu očistíme, dobře omyjeme a nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka a dáme na pánev s rozehřátým olejem.

  3. Jarni cibulku nakrájíme na kroužky a dáme na pánev. Restujeme, dokud nezačne zlátnout. Pak přidáme na kousky nakrájená rajčata. Všechno smicháme dohromady a přihřejeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!