Hermelínová chuťovka 1

Recepty, Předkrmy

Suroviny

2 hermelíny
100 g vlašských ořechů
1 chilli paprička
sůl podle chuti
špetka sušeného česneku
trocha bílého pepře
2 lžíce majonézy

Postup přípravy receptu

  1. Hermelíny uprostřed podélně rozřízneme a lžíci vydlabeme měkký vnitřek. Vydlabané slupky uschováme – pokud možno neporušené.

  2. Náplň vidličkou promícháme, přidáme majonézu, podle chuti sůl, pepř, česnek a najemno nasekanou papričku.

  3. Vyloupané vlašské ořechy nasekáme nožem na velmi jemné kostičkyy a přimícháme do sýrové směsi.

  4. Ochucenou směs vrátíme zpět do vydlabaného sýra a přiklopíme druhou části. Zabalíme do alobalu a prkénkem zatížíme. Necháme v lednici 24 hodin odležet. Studené hermelíny nakrájíme na šestinky a podáváme společně s tousty a oblohou dle vlastní fantazie.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!