Hermelínová chuťovka 1
Recepty, PředkrmySuroviny
- 2 hermelíny
- 100 g vlašských ořechů
- 1 chilli paprička
- sůl podle chuti
- špetka sušeného česneku
- trocha bílého pepře
- 2 lžíce majonézy
Postup Hermelínová chuťovka 1
Postup přípravy receptu
-
Hermelíny uprostřed podélně rozřízneme a lžíci vydlabeme měkký vnitřek. Vydlabané slupky uschováme – pokud možno neporušené.
Náplň vidličkou promícháme, přidáme majonézu, podle chuti sůl, pepř, česnek a najemno nasekanou papričku.
Vyloupané vlašské ořechy nasekáme nožem na velmi jemné kostičkyy a přimícháme do sýrové směsi.
Ochucenou směs vrátíme zpět do vydlabaného sýra a přiklopíme druhou části. Zabalíme do alobalu a prkénkem zatížíme. Necháme v lednici 24 hodin odležet. Studené hermelíny nakrájíme na šestinky a podáváme společně s tousty a oblohou dle vlastní fantazie.