Grilované americké barbecue
Recepty, GrilováníSuroviny
- 600-800 g krkovičky na plátky
- sůl
- Směs na naložení:
- 1 lžička sladké mleté papriky
- 1/2 lžičky chilli
- 1 lžička oregana
- 1 lžička mletého nového koření
- 1 lžička koriandru
- 1 menší cibule
- 3 stroužky česneku
- 1 lžička hořčice
- sůl
- olej
Postup Grilované americké barbecue
Postup přípravy receptu
-
Krkovičku pomačkáme jen sevřenou dlaní a trochu osolíme z obou stran.
Mleté koření proímícháme se solí, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, najemno utřený česnek a promícháme s hořčicí a olejem.
Do této směsi naložíme připravenou krkovičku a necháme přikryté v lednici nejméně 24 hodin(marinovala jsem 3 dny).
Poté plátky grilujeme a maso neustále potíráme pastou která nám zůstala až do vypotřebování. Grilujeme, až se nám zdá maso měkké a můžeme servírovat.