Grilované americké barbecue

Recepty, Grilování

Suroviny

600-800 g krkovičky na plátky
sůl
Směs na naložení:
1 lžička sladké mleté papriky
1/2 lžičky chilli
1 lžička oregana
1 lžička mletého nového koření
1 lžička koriandru
1 menší cibule
3 stroužky česneku
1 lžička hořčice
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Krkovičku pomačkáme jen sevřenou dlaní a trochu osolíme z obou stran.

  2. Mleté koření proímícháme se solí, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, najemno utřený česnek a promícháme s hořčicí a olejem.

  3. Do této směsi naložíme připravenou krkovičku a necháme přikryté v lednici nejméně 24 hodin(marinovala jsem 3 dny).

  4. Poté plátky grilujeme a maso neustále potíráme pastou která nám zůstala až do vypotřebování. Grilujeme, až se nám zdá maso měkké a můžeme servírovat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!