Gnocchi s Klasem a kysaným zelím
Recepty, Bezmasá jídlaSuroviny
- cca 450 g kysaného zelí + nálev
- 1 balení Klasa na čínu (cca 220 g)
- 1 červená cibule
- sladká mletá paprika
- olivový olej
- gnocchi
Postup Gnocchi s Klasem a kysaným zelím
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na půlkolečka, zelí překrájíme.
V kastrolu rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli. Zasypeme sladkou mletou paprikou, přidáme Klaso a necháme chvilku opékat. Podlijeme nálevem z kysaného zelí a dusíme cca 10-15 minut.
Gnocchi uvaříme podle návodu a scedíme.
Přidáme kysané zelí a necháme několik minut probublat.
Na talíři servírujeme gnocchi spolu se směsí Klasa a kysaného zelí.