Gnocchi s Klasem a kysaným zelím

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

cca 450 g kysaného zelí + nálev
1 balení Klasa na čínu (cca 220 g)
1 červená cibule
sladká mletá paprika
olivový olej
gnocchi

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, zelí překrájíme.

  2. V kastrolu rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibuli. Zasypeme sladkou mletou paprikou, přidáme Klaso a necháme chvilku opékat. Podlijeme nálevem z kysaného zelí a dusíme cca 10-15 minut.

  3. Gnocchi uvaříme podle návodu a scedíme.

  4. Přidáme kysané zelí a necháme několik minut probublat.

  5. Na talíři servírujeme gnocchi spolu se směsí Klasa a kysaného zelí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!