Fazolový salát teplý
Recepty, LuštěninySuroviny
- 1 malou konzervu bílých fazolí
- 1 malou konzervu červených fazolí ve slaném nálevu
- 3 lžíce olivového oleje
- 1 cibuli
- 2 stroužky česneku
- lžičku sekané rozmarýnu
- 100 ml rajského protlaku
- šťávu z 1/2 citronu
- 2 naťové jarní cibulky
- 1 lžičku koření čubrica
- pepř
- sůl
Postup Fazolový salát teplý
Postup přípravy receptu
-
Fazole z konzervy propláchneme v cedníku a necháme okapat. V pánvi na rozehřátém oleji lehce osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a rozmarýn a nakonec na chviličku koření čubrica.
Přidáme fazole, rajský protlak, citronovou šťávu, vše prohřejeme, osolíme, opepříme a nakonec posypeme nakrájenými naťovými cibulkami.