Exotický krůtí plátek

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

plátek krůtího masa
fíkové čatní
česneková sůl
1 lžíce olivového oleje
pepř
rýže
vařená mrkev
rajče

Postup přípravy receptu

  1. Maso osolíme česnekovou solí, potřeme z obou stran fíkovým čatním, zakápneme olivovým olejem a dáme přes noc odležet do lednice.

  2. Uvaříme rýži, do které nastrouháme uvařenou mrkev. Dochutíme solí a pepřem.

  3. Krůtí maso prudce osmahneme z obou stran na pánvičce.

  4. Poté dáme maso na alobal.

  5. Na maso uděláme hromádku z mrkvové rýže, na kterou dáme rozkrojené rajče - při pečení pustí šťávu.

  6. Vše zabalíme a dáme péct do trouby na 200°C - horkovzduch - na 1/2 hodiny.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!