Domácí Ferrero Rocher
Recepty, CukrovíSuroviny
- Potřebujeme:
- 2 balení oplatky lískooříškové
- 2 balení čokoládové sušenky Albert(mohou být Opavia,)
- 1 tuk Omega
- 100 g lískových oříšků
- 2-3 čokolády na polevu (já mám ráda hořkou ale někdo třeba raději mléčnou)
- 100g másla
Postup Domácí Ferrero Rocher
Postup přípravy receptu
-
Rozmačkáme ručně oplatky do misky, na ně nalijeme rozpuštěný tuk, přidáme polovinu nasekaných oříšků a promícháme.
Hmotu necháme chvilku ztuhnout a vytvoříme kuličky (cca 110-120 ks), které dáme na 10 minut do mrazáku.
Rozpustíme čokoládu s máslem a do ní přidáme druhou polovinu nasekaných oříšků.
Vychlazené kuličky pomocí lžičky obalíme v čokoládě a vložíme do papírových košíčků nebo jen necháme na tácku ztuhnout.