Čokoládové rohlíčky II.

Recepty, Cukroví

Suroviny

Těsto:
300 g moučkového cukru
350 g mletých ořechů
50 g hladké mouky
100 g mletých piškotů
3 vejce
citronová šťáva z 1/2 citronu
citronová kůra z 1/2 citronu
Krém:
150 g mletého cukru
2 vejce
50 g kakaa
250 g 100% tuku
čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

  1. Vypracujeme těsto, vyválíme a vypichujeme rohlíčky.

  2. Pečeme cca 10min. na 170´C.

  3. Na vychladlé rohlíčky cukrářským sáčkem s ozdobnou špičkou nanášíme čokoládový krém. Necháme ztuhnout a poléváme čokoládou.

  4. Krém: Vejce s cukrem utřeme do pěny, přidáme kakao a potom postupně vešleháme rozpuštěný a vychladlý tuk.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!