Cibulové brambory a gnocchi se slaninou, zapečené s majolkou a jemným sýrem

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

6 brambor
250 g (předvařených) bramborových noků (gnocchi)
150 g slaniny
2 - 3 velké cibule
6 stroužků česneku
sůl
pepř
1 a 1/2 sáčku majolky (150 g)
1 PL jemně strouhaného sýra

Postup přípravy receptu

  1. Brambory uvaříme, oloupeme a pokrájíme na kostičky. Noky překrojíme na polovinu. Slaninu pokrájíme na plátky. Cibuli a česnek nakrájíme na kostičky. Vše promícháme s majolkou a sýrem. Ochutíme solí a pepřem.

  2. Dáme péci do pekáčku do rozehřáté trouby. Pečeme dozlatova.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!