Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Recepty, MoučníkySuroviny
- 4 vejce
- hrnek cukru
- 1 prasek do peciva
- 2 hrnky polohrube mouky
- 3/4 hrnku oleje
- 1 hrnek mleka
- 250 ml zakysana smetana
- instantni cokoladovy pudink
- skoricovy cukr na posypani
Postup Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
Postup přípravy receptu
-
Vejce utřeme s cukrem a přidáme zbylé suroviny. Vymažeme a vysypeme si plech. Hotové těsto na něj vylijeme, dále si připravíme puding podle návodu, který do připraveného těsta na plechu nalijeme tzv. cik-cak a dáme péct na 150 stupňů asi půl hodiny dozlatova.
Poté vyndáme a potřeme vychladlou buchtu zakysanou smetanou a posypeme skořicovým cukrem. Nakonec dáme do chladna vychladit.