Brambory z Loštic

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

brambory
syrečky
2 stroužky česneku
drcený kmín
sůl
mletý pepř
vejce
kousek sádla

Postup přípravy receptu

  1. Dělala jsem v remosce Original (ta menší), na zalití jsem použila 2 vejce.

  2. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Maličko větší část jich uložíme do sádlem vymazané remosky, osolíme, opepříme, lehce sypneme kmínem. Další vrstvou byl rozetřený česnek a nakrájené syrečky, které jsem zasypala kostkami zbylých brambor.

  3. Osolíme, pokmínujeme, pokapeme sádlem a dáme zapéct. Přibližně po 40 minutách zalijeme rozšlehanými vejci a dopečeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!