Bramborový salát s miniváclavkami
Recepty, HoubySuroviny
- 500 g maličkých ve slupce uvařených brambor
- 300 g maličkých Václavek
- 2 cibule
- hrst kukuřice
- hrášek a kapie (dávám mražené - Maďarská směs)
- olej
- sůl
- pepř
- 2 lžíce octa
Postup Bramborový salát s miniváclavkami
Postup přípravy receptu
-
Na troche oleja orestujeme 1 nadrobno narezanú cibuľu, pridáme celé minipodpňovky, osolíme, okoreníme a prikryté dusíme 20 minút. Necháme vychladnúť. Zemiaky prerežeme.
Na troche oleja opražíme na polkolieska narezanú druhú cibuľu, zalejeme octom a necháme prevrieť. Ešte teplé nalejeme na zemiaky.
Pridáme huby, zeleninu, dosolíme a dobre premiešame. Necháme v chlade odstáť aspoň hodinu.