Bramboračka Rouz

Recepty, Polévky

Suroviny

olej
cibule
česnek
mrkev
houby
kmín
sůl
mletý pepř
celý pepř
nové koření
majoránku
pažitku
brambory
máslo

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpálený olej vložím nakrájenou cibuli a smažím, když je cibule zesklovatělá, přisypu hl. mouku a smažím dál.

  2. Na osmaženou cibuli a mouku přidám mrkev, nové koření 4 kuličky a 6 kuliček celého pepře a kmín a sůl.

  3. Vše smažím a když je osmaženo, tak vleju houby, které jsem si předem namočila v teplé vodě a přidám vodu a majoránku a ostatní koření, co jsem psala na začátku. Vařím, až jsou houby měkké, přidám brambory a vařím. Když jsou brambory měkké, vypnu kamna a vložím do polévky lžíci polévkovou másla a posypu pažitkou. Dobrou chuť:-)


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!