Bramboračka Rouz
Recepty, PolévkySuroviny
- olej
- cibule
- česnek
- mrkev
- houby
- kmín
- sůl
- mletý pepř
- celý pepř
- nové koření
- majoránku
- pažitku
- brambory
- máslo
Postup Bramboračka Rouz
Postup přípravy receptu
-
Na rozpálený olej vložím nakrájenou cibuli a smažím, když je cibule zesklovatělá, přisypu hl. mouku a smažím dál.
Na osmaženou cibuli a mouku přidám mrkev, nové koření 4 kuličky a 6 kuliček celého pepře a kmín a sůl.
Vše smažím a když je osmaženo, tak vleju houby, které jsem si předem namočila v teplé vodě a přidám vodu a majoránku a ostatní koření, co jsem psala na začátku. Vařím, až jsou houby měkké, přidám brambory a vařím. Když jsou brambory měkké, vypnu kamna a vložím do polévky lžíci polévkovou másla a posypu pažitkou. Dobrou chuť:-)