Barevná vepřová panenka v tortillách

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

600 g vepřové panenky
1 velká červená paprika
1 jarní cibulka
1 cibule
1 malého panáčka koňaku
1 PL steakového koření
olej
sůl
pepř
4 tortilly

Postup přípravy receptu

  1. Maso kuchyňsky upravíme a pokrájíme na malé kousky. Červenou papriku a jarní cibulku pokrájíme na malé nudličky. Cibuli oloupeme a pokrájíme nadrobno.

  2. V pánvi rozpálíme olej a krátce na něm osmahneme cibuli. Přidáme maso,ze všech stran ho opečeme, osolíme,opepříme přidáme koření a koňak a zamícháme. Přihodíme pokrájené papriky s jarní cibulkou a vše restujeme dál, až je masíčko měkké.

  3. Tortilly krátce ohřejeme v předhřáté troubě na 1 minutu (nebo v mikrovlné troubě na 1 minutu). Rozdělíme na teplé tortilly směs z masa, paprik a koření, stočíme a krátce zapečeme. Podáváme se zeleninovým salátem. Vymyslela jsem něco honem jako překvápko pro dnešní narozky manžela a k jeho večeři.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!