Zeleninový salát s grilovaným Hermelínem a česnekovou bagetou

Recepty, Saláty

Suroviny

200 g barevné papriky
500 g rajčat
500 g salátové okurky
1 ks salát (ledový hlávkový čínský nebo polníček)
10 ks Hermelín
10 ks středních baget
česnek podle chuti
Ramu nebo Floru na smíchání s česnekem
Na dochucení:
olivový olej
balzamikový ocet
sůl
pepř
dresink a tatarka

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu pokrájíme na kostky, česnek utřeme a smícháme s máslem.

  2. Bagetu rozkrojíme, potřeme česnekovým máslem a dáme zapéct pod gril.

  3. Na talíř dáme salátový list, na něj na kraj rozložíme nakrájenou zeleninu a upravíme.

  4. Bagetu vyjmeme a ogrilujeme Hermelín, nesmí vytéct.

  5. Hermelín upravíme na zeleninu, přidáme bagetu a servírujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!