Zeleninový salát s grilovaným Hermelínem a česnekovou bagetou
Recepty, SalátySuroviny
- 200 g barevné papriky
- 500 g rajčat
- 500 g salátové okurky
- 1 ks salát (ledový hlávkový čínský nebo polníček)
- 10 ks Hermelín
- 10 ks středních baget
- česnek podle chuti
- Ramu nebo Floru na smíchání s česnekem
- Na dochucení:
- olivový olej
- balzamikový ocet
- sůl
- pepř
- dresink a tatarka
Postup Zeleninový salát s grilovaným Hermelínem a česnekovou bagetou
Postup přípravy receptu
-
Veškerou zeleninu pokrájíme na kostky, česnek utřeme a smícháme s máslem.
Bagetu rozkrojíme, potřeme česnekovým máslem a dáme zapéct pod gril.
Na talíř dáme salátový list, na něj na kraj rozložíme nakrájenou zeleninu a upravíme.
Bagetu vyjmeme a ogrilujeme Hermelín, nesmí vytéct.
Hermelín upravíme na zeleninu, přidáme bagetu a servírujeme.