Zeleninové gnocchi
Recepty, Bramborová jídlaSuroviny
- 500 g gnocchi
- 1 lžíce olivového oleje
- 200 g mrkve
- 100 g kapusty
- 1 čerstvá paprika
- hrst mraženého hrášku
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- hrst sušených hub
- 200 g rajčat
- 1 lžička kurkumy
- lžička grilovacího koření
- sůl
- pepř
- kmín
Postup Zeleninové gnocchi
Postup přípravy receptu
-
Gnocchi uvaříme podle návodu.
Na pánvi, nejlépe wok, rozehřejeme olej a přidáme na kostičky česnek a cibuli. Necháme jen zesklovatět.
Dále přidáme nakrájenou mrkev a chvíli restujeme do lehkého změknutí. Dále k tomu přidáme nakrájenou papriku, nakrájenou kapustu, hrášek a houby. Přidáme kurkumu, grilovací koření, pepř a kmín. Zarestujeme tak 5 minut.
Když je všechno změklé, tak přidáme spařená, oloupaná a nakrájená rajčata. Přidáme trochu horké vody a necháme vařit na mírném ohni tak 5 minut.
Až se voda vyvaří a rajčata se nám trochu rozvaří, aby vznikla šťáva, vmícháme uvařené gnocchi.