Zeleninové kari III.

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

brokolice (jedna hrst růžiček)
květák (jedna hrst růžiček)
1 pórek
1 balíček tofu
1 červená paprika
1 lžíce zelené kari pasty
1 lžíce rybí omáčky
5 lžic kokosového mléka
sezamový olej

Postup přípravy receptu

  1. Veškerou zeleninu očistíme, nakrájíme pórek na půlkolečka, papriku na proužky, připravíme růžičky květáku a brokolice. Tofu nakrájíme na kostičky.

  2. Na pánev dáme olej a přidáme tofu, chvíli restujeme, potom přihodíme veškerou zeleninu a dále restujeme. Zelenina musí být na skus. Přidáme rybí omáčku a kokosové mléko, přivedeme k varu, přidáme kari pastu a necháme rozpustit. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!