Drůbeží játra se zeleninou – pikantní

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

300 g očištěných drůbežích jater
0,5 pórku
4 ks cherry rajčátek
0,5 větší cibule
1 menší čerstvá feferonka
0,5 kvalitní klobásy
červená paprika cca 0,25
4 plátky slaniny
2 stroužky česneku
1 PL ostrého kečupu
2 ČL balzamikového krému
sůl (jen trochu)

Postup přípravy receptu

  1. Do pánve nakrájíme na kostičky slaninu, přidáme pokrájenou cibuli a na malé kousky pokrájenou feferonku, papriku, rozdrcený česnek a klobásu na půlkolečka.

  2. Vše osmažíme a pak přidáme pokrájená kuřecí játra, pokrájený pórek a smažíme 5 minut.

  3. Pánev odstavíme, přidáme kečup a balzamikový krém a opravdu jen špetku soli a vše promícháme a necháme pár minut spojit všechny chutě. Játra měla jemně ostrou báječnou chuť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!