Španělská paella de marisco s krevetami a lososem
Recepty, RybySuroviny
- 300 g rýže na paellu
- 200 g čerstvých cherry rajčat
- 200 g čerstvého lososa
- 200 g vyloupaných krevet
- 2 cibule
- 5 stroužků česneku
- 500 ml vývaru
- 1 lžička kurkumy
- sůl
- olivový olej
Postup Španělská paella de marisco s krevetami a lososem
Postup přípravy receptu
-
Cibuli drobně pokrájíme, česnek nasekáme a rajčata rozčtvrtíme. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme cibuli s česnekem, rajčata a rýži. Po chvíli přilijeme vývar, okořeníme kurkumou, zakryjeme a na mírném plameni vaříme 10 minut.
Mezitím očistíme lososa a pokrájíme jej na větší kostky. Ty pak společně s krevetami přidáme na pánev k rýžové směsi, opět zakryjeme a dusíme dalších 10 minut. Dochutíme solí, je-li potřeba a ihned podáváme.