Drůbeží játra s čerstvými hříbky
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 200 g drůbežích jater
- 2-3 pravé hříbky
- máslo
- 1 větší cibule
- olej
- 2 lžíce sterilovaného hrášku
- 2 stroužky česneku
- kari koření
- sůl
- pepř
- kečup
- smetana
Postup Drůbeží játra s čerstvými hříbky
Postup přípravy receptu
-
Zajdeme do lesa a doneseme dva pravé hříbky, nakrájíme je na plátky a na másle podusíme.
V druhé pánvi na oleji orestujeme na hrubo nakrájenou cibuli, nakrájená játra, přidáme na plátky nakrájený česnek, opepříme, přidáme kari koření, zakápneme kečupem, zjemníme smetanou, dáme sterilovaný hrášek a hříbky, prohřejeme, na závěr osolíme.